Stop diëten, start met leven – Geef je gezondheid een Boost

Neem jij je steeds voor om gezonder te leven? Om meer te sporten en gezonder te eten? En lukt dit vaak niet of maar voor even? Heb je dieet na dieet al geprobeerd, maar kwam je toch weer aan? Heb je geprobeerd om positief te denken en verviel je erna weer in frustratie en baalde je van jezelf? Is jouw lichaam nooit mooi, fit, slank of sterk genoeg?

Hoe fijn zou het zijn als je een rijk, fijn en zinvol leven kunt leiden. Vanaf nu.

In plaats van te wachten op de dag dat je het perfecte figuur, het ideale gewicht of die topconditie hebt

In de online cursus Boost je Gezondheid leer je:

  • Doelen stellen en richting te geven aan je leven
  • Destructieve gewoontes te overwinnen en je zelfcontrole te oefenen
  • Om te gaan met cravings en stressvolle situaties
  • Zelfacceptatie en zelfcompassie te ontwikkelen
  • Hoe je jezelf kunt motiveren tijdens voortdurende uitdagingen

Bovendien kom je erachter wat de grootste problemen zijn met dieetprogramma’s. Ook ontdek je wat de mythes zijn, zoals dat je positief zou moeten denken of elke calorie zou moeten tellen. En je komt erachter waarom de meeste diëten op de lange termijn mislukken.

Master de psychologie van gezond leven en doe nu mee. Voor een fijner, betekenisvoller en gezonder leven.

+ Hoe werkt het precies?

Als cursist krijg je toegang tot het online trainingsplatform. Hier krijg je als studiemateriaal filmpjes, schrijf- en doe-opdrachten. Je kunt de training op je mobiel, tablet of pc volgen. De bedoeling van de opdrachten is inzicht te creëren in jezelf, je gedrag en reacties. Daarin word je begeleid door de filmpjes en teksten in de training; niet door een coach die je werk leest.

+ Hoe lang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 4 lessen. Om de dag komt er een les bij, ongeacht of je de vorige al hebt afgerond. Hierdoor kun je de cursus in jouw eigen tempo doorlopen. Na de afronding van de cursus, blijft deze voor jouw altijd beschikbaar. Je profiteert het meeste als je na elke les aan de slag gaat met de oefening.

+ Welk resultaat kan ik verwachten?

Uit verschillend onderzoek blijkt dat een training in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) positieve effecten heeft bij mensen die opgaan in negatieve gedachten en emoties. Die meer willen leven naar hun waarden. Maar ook bij mensen met depressieve klachten, chronische pijn, hartklachten, maagdarmproblemen, angststoornissen en slaapproblemen, en dat die effecten ook op de lange termijn aanhouden. Ook bij mensen zonder klachten verbetert de kwaliteit van leven aanzienlijk.

 

* Op dit moment zijn we hard aan het werk om deze videocursus zo spoedig mogelijk voor jou beschikbaar te maken. Meld je alvast aan en ontvang deze cursus in je mailbox als deze gereed is.

Stuur ons een berichtje en jij krijgt deze videocursus zo spoedig mogelijk in je mailbox!

Dit vind je misschien ook interessant