DE PARADOX VAN GELUK

Je wilt doen wat je écht belangrijk vindt. Je bent dertiger en je zet niet de stappen die je zou moeten zetten. Iets houdt je tegen…

Om ons heen zien we steeds meer zelfhulpboeken, happiness magazines en coaches die ons geluk beloven. Je zou dus zeggen dat we steeds beter weten hoe we gelukkig kunnen zijn. Of toch niet? Wat opvalt is dat er tegelijkertijd steeds meer (jonge)  mensen een burn-out of depressieve klachten hebben.

Hier gaat dus iets mis…

Tijd voor een nieuwe, wetenschappelijke aanpak!

Adviezen over hoe je gelukkiger, succesvoller en fitter kan worden kom je overal tegen. Maar té vaak werken deze adviezen maar eventjes of zijn ze niet bewezen. Ze klinken vaak logisch, maar kunnen je geluk in the end zelfs in de weg zitten!

Wij beloven jou géén gelukkiger leven.

Misschien ben je ‘best gelukkig’. Maar we kunnen ons óók voorstellen dat je juist regelmatig pijn en verdriet ervaart. En weet je wat het stomme is? 95% van de dingen die gebeuren kun je niet veranderen. Shit… Niet gek dus dat je regelmatig ongelukkig bent.

De oplossing zit dus ergens anders. Maar waar? Wij kunnen je helpen met wat je écht belangrijk vindt. En als je het ons vraagt begint dat bij accepteren. Daarna ben je vrij om tot doen wat je wilt doen. Om te kiezen voor je dromen, voor betekenis, voor jezelf en Voor een Leven vol Leven. 

En mocht je daar nu gelukkiger van worden.... dan is dat een mooie bonus!

Burn out pijl
 
 
 
 

Wil je meer gaan doen wat je écht belangrijk vindt? 

Start direct met de gratis videocursus 'Geef jezelf een Boost'

Geef jezelf een Boost! Online videocursus. Overwin je obstakels. Ga meer doen wat je écht belangrijk vindt.

Of bekijk alle online videocursussen in de Academy. 

Ontwikkel jezelf bij de Training Farm

Met behulp van een nieuwe, baanbrekende, wetenschappelijke methode Acceptance and Commitment Therapy (ACT) leer je:
Super effectief om te gaan met obstakels zoals stress en gedachten die je liever niet hebt
Te gaan doen wat je écht belangrijk vindt

Je zult hierdoor:
Je stressniveau verminderen
Minder piekeren
Beter presteren en betere keuzes maken
Meer zelfvertrouwen krijgen
Meer inzicht krijgen in wat je werkelijk belangrijk vindt
Werk creëren dat écht bij je past

Voor een fijner, betekenisvoller en gezonder leven

 
 

Over ons

Al sinds 2012 hadden wij, Jop & Mariska, het idee om de Training Farm op te richten omdat het ons steeds meer opviel hoeveel mensen niet goed weten wat ze echt belangrijk vinden in hun leven. En dat degene die het wel weten, geen effectieve stappen zetten om dit te realiseren. Bovendien zagen we steeds meer mensen die kampten met stress en werkdruk, waardoor iedereen massaal overspannen leek uit te vallen.

Super zonde vonden wij...

Met onze passie voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij dat het anders kan en moet. Maar hoe? Ook wij hebben een zoektocht afgelegd om te komen waar we nu zijn.

Mariska Fissette, Psycholoog | Trainer | Mede-oprichter (32)

Success is not final. Failure is not fatal. It is the courage to continue that counts
— W.Churchill

Jop Haverkamp, Trainer | E-Learning | Mede-oprichter (33)

Life is either a daring adventure, or nothing
— Helen Keller
 
 

Wat anderen zeggen

Je kunt ons het hemd van het lijf vragen over de wetenschap achter onze aanpak en onze programma's die we aanbieden. We beantwoorden graag al je vragen via de chat of per mail. Maar de meest waardevolle informatie komt misschien wel van de reviews van mensen die zich al eerder bij Training Farm hebben aangesloten.

 
 
 
 

Training Farm Methodiek

Hoe kom je in beweging voor dat wat écht belangrijk voor je is? Dat antwoord vind je in de Training Farm Methode. Je Ontdekt wat jou drijft, je Ontwikkelt manieren om met tegenslagen om te gaan en je Onderneemt Actie op je dromen. Jou laten doen waar jij voor staat - elke dag weer - is de core business van de Training Farm.

1. Ontdekken: Waar kom jij je bed voor uit? Ontdek op een actieve wat jouw diepste drijfveer is voor een Leven vol Leven.

2. Ontwikkelen: Wat houdt je tegen? Ontwikkel skills om van tegenslag je bondgenoot te maken zodat je weer helder vooruit kan kijken.

3. Ondernemen: Hoe maak je concreet de volgende stap? Maak een tastbaar actieplan zodat je gaat doen wat je écht belangrijk vind.

 
 

De beste verhalen voor een fijner, zinvoller en gezonder leven

Een belangrijk deel van ons werk is het volgen en toepassen van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je artikelen met psychologische tips & tricks en artikelen met dingen die ons de laatste tijd zijn opgevallen, ons inspireren of waar we gewoon blij van worden.

 
 

Obstakels overwinnen? Zodat je kan doen wat je écht wilt?

Start direct met de gratis videocursus 'Geef jezelf een Boost'

Geef jezelf een boost online videocursus

Of bekijk ons gehele aanbod in de Academy.