Back to All Events

Van Geluk naar Succes


☆ Van Geluk naar Succes ☆

Heb jij het idee dat bepaalde aspecten in je leven beter of anders moeten? Stel jij het verwezenlijken van je droom uit omdat er steeds iets tussenkomt? Ben je vaker moe en gestresst dan dat je zou willen? 

Dan is de workshop 'Van Geluk naar Succes' zeker iets voor jou.

Tijdens de workshop supporten we jou naar een succesvoller leven. Dit doen we op een vernieuwende en actieve wijze. We gaan je niet van je negatieve gedachten, emoties en spreekwoordelijke beren op de weg af helpen. Daar geloven we niet in...als dat mogelijk zou zijn dan was het jou al lang gelukt.
Daarnaast geloven we niet dat geluk en succes bestaan uit het behalen van je doelen.

Wat dan wel? Je leert effectief om te gaan met gedachten die jou in de weg staan, zodat deze minder invloed hebben op je gedrag. Bovendien zetten we concrete stappen zodat je niet alleen blijft dromen maar ook gaat doen wat jij echt belangrijk vindt. Succes gegarandeerd.

Nieuwsgierig? Klik op Join en we zien je op 27 februari. Locatie wordt nog bekend gemaakt.


Later Event: April 16
In Nepal naar Succes