Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via de chat of per mail!

+ Op welke locaties kan ik de Training Farm vinden?

Op dit moment maken we gebruik van verschillende Training Farm locaties die we per training afhuren. Onze toekomstvisie is om in de buurt van Amsterdam en Utrecht een vaste locatie te vinden. Mocht jij een idee hebben, laat het ons weten!

+ Wat doet de Training Farm anders?

De meeste methodes die al decennia lang worden toegepast om barrières zoals, stress, werkdruk en negatieve gedachten aan te pakken, proberen deze te elimineren, te onderdrukken of om te buigen naar positieve gedachten. Steeds meer onderzoek wijst echter uit dat dit niet helpt, of slechts voor korte duur werkt. Bovendien hebben we ontdekt dat we bijna allemaal onjuiste overtuigingen en methodes erop na houden om onszelf gelukkiger en succesvoller te doen laten voelen. Wij geven je graag nieuwe methodes en nodigen je uit voor een nieuwe definitie van geluk en succes.

+ Waarom bieden jullie een gratis cursus?

Heel simpel, we willen impact maken en zo veel mogelijk mensen helpen. Bovendien is er tegenwoordig een wildgroei aan coaches, trainers en geluksguru's die beweren dat zij de oplossing hebben. De bedragen die ze hier voor vragen vinden wij nogal hoog. En dat terwijl je dan vaak niet eens goed weet of je ook echt kwaliteit krijgt. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om onze methode gratis te volgen. Op die manier kun je zelf oordelen of wij iets voor jou kunnen betekenen. Mocht je te spreken zijn over onze methode, dan ben jij voor niets op weg geholpen en wellicht nog meer gemotiveerd om bij ons een vervolgtraining te doen.

+ Kan ik alleen met mijn creditcard betalen?

Op dit moment zijn we druk bezig om iDEAL te integreren. Voor nu is het alleen mogelijk om via de website met creditcard te betalen. Wil je dit niet of kun je geen transacties met je creditcard maken, stuur ons dan even een mailtje en dan regelen we een alternatieve betaling. Eenvoudig, snel en simpel.