Missie

We zijn op missie om twintigers en dertigers de gelukkigste werknemers van de wereld te maken.

Waarom?

 
probleem-incompany3.png

1 op de 5 last van burn out klachten

probleem-incompany2.png

Is 91% niet echt enthousiast over zijn baan

 

probleem-incompany1.png

Kampt 75% met dilemma's rondom carrière

Gelukkig kan het ook anders

Bij de Training Farm leren je werknemers met behulp van een nieuwe, baanbrekende en wetenschappelijke methode "Acceptance and Commitment Therapy" (ACT)
Super effectief om te gaan met stress, werkdruk en burn out klachten
Meer te gaan doen wat ze werkelijk belangrijk vinden in hun werk

Werknemers zullen hierdoor:
Hun stress niveau verminderen
Beter presteren en meer voldoening vinden in hun werk
Psychologische technieken toepassen om effectiever om te gaan met negatieve gedachten, emoties en gevoelens
Een verhoogde focus en meer vitaliteit ervaren
Meer inzicht krijgen in wat werkelijk belangrijk voor hen is
Meer zingeving en betekenis in hun werk creëren

Geïnteresseerd? 

Laten we een keer koffie drinken om kennis te maken.

 
 

Wij werken o.a. met

 
 
 

Methode

De Training Farm methodiek bestaat uit 3 pijlers. De eerste pijler is het fundament. Namelijk de Acceptance and Commitment Therapy. Daarnaast geloven wij dat iedere organisatie een unieke aanpak nodig heeft. Daarom verzorgen wij altijd maatwerk. En omdat we niet 24/7 trainingen kunnen geven krijgt iedereen online tools die wél altijd beschikbaar zijn.

 

ACT

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een nieuwe, wetenschappelijke methode. ACT helpt mensen om meer uit het leven te halen en hen op een andere manier met hun stress, werkdruk, storende gedachten en gevoelens om te laten gaan dan dat ze in eerste instantie gewend zijn. ACT leert je te focussen op zaken die je wel kan beïnvloeden, zoals je eigen gedrag en leert je op een nieuwe manier om te gaan met ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals je emoties en gedachten. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om meer te gaan doen wat je écht belangrijk vindt.

Maatwerk

Iedere organisatie heeft haar eigen cultuur, haar eigen dynamiek, haar eigen problemen en uitdagingen. Dit betekent niet zozeer dat we hierdoor de inhoud van de training zullen aanpassen, maar wel hoe we de training vorm geven. Denk bijvoorbeeld aan aangepaste oefeningen, metaforen, video's en opdrachten die perfect aansluiten bij de belevingswereld van je werknemers. 

Online tools

Tegenwoordig kan leren m.b.v. online tools efficiënter, goedkoper en eenvoudiger. Hier willen we graag aan bijdragen. Daarom ontwikkelen we continu online leeromgevingen en applicaties die werknemers kunnen gebruiken om hun geleerde skills verder uit te bouwen. Zodat ze niet alleen op korte termijn beter leren omgaan met stress, werkdruk en storende gedachten maar ook op de lange termijn. Zo blijven werknemers vitaal en bevlogen. 

Jij vertelt je verhaal. Wij ons geheim!

 
 
 

Onze Blogs & Vlogs