Onze aanpak

In onze trainingsprogramma's hanteren wij tools en technieken uit de Acceptance & Commitment Therapy (ACT). De Training Farm heeft de methode doorontwikkeld om deze laagdrempelig in te kunnen zetten voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen op werkgebied en daarnaast stress en burn-out gerelateerde klachten wil verminderen. ACT werkt namelijk zeer goed om je psychologische flexibiliteit en vitaliteit te vergroten. In feite train je je brein om moeilijke gedachten en gevoelens te herkennen, zodat je de keuze hebt om hier wat mee te doen of niet. Op deze manier leer je beter te focussen op de dingen die je wel kan controleren en veranderen. En zo kun je bewust gaan voor een carrière die voor jou van waarde is.

Onze-Aanpak-ACT-psychologie

Om de ACT methode goed toe te kunnen passen en alle tools, tips en technieken te doorgronden, hebben we zelf uiteraard een flink aantal opleidingen gevolgd. Al snel merkten we dat de praktische toepasbaarheid ons in staat stelde om duidelijk te krijgen wat we nu eigenlijk belangrijk vonden en vinden in ons werk, maar ook daarbuiten. Zoals onze familie en vrienden maar ook onze liefde voor reizen, sport, gezonde voeding. Ook merkten we dat we beter in staat waren om met stressklachten en tegenslagen om te gaan.

Inmiddels hebben we ons verder gespecialiseerd in de ACT-methode en combineren dit met Mariska's achtergrond als psycholoog en met Jop’s ervaring als ontwikkelaar van trainingen en prijswinnende internationale e-learning-programma's. Samen zijn we in staat om ervoor te zorgen dat jij het beste uit je leven haalt!