1 Daagse Training - Mind Your Career

Haal meer uit je carrière met een dag vol persoonlijke ontwikkeling en supereffectieve oefeningen. De eerste stap naar een carrière waarin je doet wat je echt belangrijk vindt. Stop met dromen en start met doen!

Aankomende training:
12 November 2016 @ Amsterdam

Ontdek hoe je meer uit je carriere kunt halen

Droom je al jaren van een andere baan of een andere functie? Of heb je juist het idee dat je meer uit je huidige baan kunt halen? Maar lukt het maar niet om je dromen om te zetten in daden? Kun je dat knagende gevoel dat ‘er meer in zit’ maar niet los laten? Of vraag je je juist regelmatig af wat je eigenlijk écht wilt?

Dan ben je niet de enige!!

Er zijn heel veel mensen die met meer plezier naar hun werk willen gaan, of meer voldoening uit hun werk willen halen. Maar vaak laten zij zich tegenhouden door allerlei praktische of mentale bezwaren. ‘Wat zit ik nou te zeuren’, ‘dat kan ik niet betalen’, ‘wat als ik faal’ of ‘ik weet niet waar ik moet beginnen’.

Alles begint met een eerste stap

Na de training behoor jij tot die ándere groep mensen: jij laat je niet meer tegenhouden door negatieve gedachten, stress of  onzekerheid. Jij durft de eerste stap te zetten van ‘dromen’ naar ‘doen’.

Ook weet je beter wat je wilt en wat je belangrijk vindt in je carrière. Je beschikt over praktische tools waarmee je sterker in je schoenen staat en (ook bij tegenslag) durft te gaan voor je eigen dromen en doelen.

Zet vandaag jouw eerste stap naar een carriere van jouw dromen en meld je aan voor de eerstvolgende training in Utrecht of Amsterdam.

Mind Your Career - 1 Daagse training
97.00

Betalen via iDeal? Mail ons

Quantity:
Aanmelden
Training-Farm-training-avontuur-quote-peter-pan-baan

Wat ga je doen tijdens de training?

Tijdens de training 'Mind Your Career' doorloop je een persoonlijk stappenplan om mentaal sterker te worden. Met behulp van gezamenlijke workshops en individuele coachingsgesprekken leer je flexibeler omgaan met stress en andere uitdagingen in je leven.

Maar we gaan vooral veel aan de slag. Want het leven is net als gitaarspelen: je leert het het beste door het te doen! Met praktische mindfulness oefeningen en een werkboek met praktische tips helpen we je met:

- Inzicht en concrete acties: ontdek wat jij wilt in je leven en hoe je daar vanuit je huidige situatie kunt komen
- Zelfvertrouwen: leer te focussen op wat je wilt bereiken en laat je niet langer tegenhouden door twijfels
- Keuzes maken: haal meer voldoening uit je leven door aandacht te geven aan díe dingen die voor jou belangrijk zijn
-
Beter omgaan met stress en tegenslagen: we helpen je om anders om te gaan met stress, vervelende situaties en negatieve gedachten. Zodat deze minder impact hebben op hoe je je voelt
-
Meer ‘in het moment’ te leven

Beoordeling-review-testimonial-zelfvertrouwen-training-coach
‘De training heeft me het zelfvertrouwen gegeven om iets te doen met de frustraties die al jaren door mijn hoofd spookten. Vooral de korte 1-op-1 sessies hebben me erg geholpen! Ik weet nu dat ik niet heel mijn leven hoef om te gooien om gelukkiger te zijn, maar dat kleine stappen een heel verschil maken’
— Mandy van de Linden

Wat krijg je?

Tijdens de training wordt je begeleid door de trainers van de Training Farm: Mariska Fissette (psycholoog) en Jop Haverkamp (ontwikkelingsgericht trainer).

Na afloop van de training krijg je toegang tot de online community van de Training Farm, waar je contact kunt houden en tips en ervaringen kunt delen.

Je ontvangt ook:
- een mp3 met mindfulness oefeningen voor thuis
- het stappenplan voor meer psychologische flexibiliteit
- een hand-out met praktische tips en oefeningen
- 20% korting op de vervolgtrainingen van de Training Farm

Zet de eerste stap naar de carrière van jouw dromen

De training kun je beschouwen als een reis: sommige dingen zullen je bekend voorkomen en andere informatie, tips en technieken zullen nieuw voor je zijn. Tijdens de reis haal je díe dingen eruit die voor jou werken. We dagen je uit om de eerste stap te zetten naar jouw ideale carrière.

Enjoy your journey.... Your adventure starts here..
— Jop Haverkamp - Training Farm
 
Mind Your Career - 1 Daagse training
97.00
Quantity:
Aanmelden
 

Kun je niet deelnemen aan de basistraining in Utrecht of Amsterdam, maar wil je wel aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Bekijk dan onze online training of neem contact op voor persoonlijke coaching

MEER INFORMATIE
Onze aanpak is gebaseerd op een effectieve bewezen methode. Acceptance and Commitment Therapy ACT. Lees meer over ACT in onze blogs.

Praktische informatie

  • 1 Inspirerende trainingsdag
    10:00 - 16:00
  • Praktische opdrachten en mindfulness training
  • Persoonlijk (max 30 deelnemers)
  • Locatie: Buurtboerderij in Amsterdam-West of Gageldijk Boerderij Utrecht
  • Inclusief gezonde biologische lunch en actieve 'doe sessies'
  • Na afloop heb jij de psychologische tools en het vertrouwen om het beste uit je carriere te halen.

Prijs: € 97,- (excl. BTW)

Trainingsdata 2016

  • 12 November @ Amsterdam
  • 10 December @ Utrecht

Trainingsfoto's