24/7 Online Training - Mind @ Your Career

Weet jij niet goed welke richting je aan je carrière moet geven? Twijfel je of je wel de baan hebt die echt bij je past? Heb je een droom die je maar niet waarmaakt? Maar heb je geen tijd om naar onze trainingen op locatie te komen?

Dan is Mind @ Your Career echt iets voor jou. Met deze training bereik je dezelfde resultaten als bij onze basistraining Mind Your Career, maar dan vanachter je eigen computer. 

Krijg meer inzicht in wat je nu eigenlijk echt wilt in je werk en je leven, ontdek welke stappen je kunt nemen om dit te bereiken en leer beter om te gaan met stress en werkdruk.

Mind @ Your Career
Quantity:
Aanmelden

Haal meer voldoening uit je carrière

Droom jij al jaren van een andere baan of heb je juist het idee dat je meer uit je huidige baan kunt halen, maar lukt het maar niet om je dromen om te zetten in daden? Kun je dat knagende gevoel dat ‘er meer in zit’ maar niet los laten? Of vraag je je juist regelmatig af wat je eigenlijk echt wilt?

Dan ben je niet de enige!

Er zijn heel veel mensen die gelukkiger willen zijn in hun werk en hun leven, of meer voldoening uit hun carrière willen halen. Vaak laten zij zich tegenhouden door allerlei praktische of mentale bezwaren. ‘Wat zit ik nou te zeuren,' ‘Het financiële risico is te groot,' ‘Dat kan ik nog niet’ of ‘Ik weet niet waar ik moet beginnen’.

Aan de slag waar en wanneer jij wilt

Alle verandering in je leven begint met een eerste stap. En die stap is met onze online training eenvoudiger dan ooit. Geen vaste tijd waarop jij aanwezig hoeft te zijn, geen reisje door de regen naar Amsterdam, Utrecht of de andere Training Farm locaties, geen vreemde mensen in een groepstraining.

Je kan het programma Mind @ Your Career volgen wanneer en waar je maar wilt. Na dit programma laat jij je niet meer tegenhouden door negatieve gedachten, stress of  onzekerheid. Jij durft de eerste stap te zetten van ‘dromen’ naar ‘doen’.

Zet vandaag jouw eerste stap naar de carrière van jouw dromen en meld je aan.

Mind @ Your Career
134.00
Quantity:
Aanmelden
Training-Farm-avontuur-carriere-werk-succes-stress-loopbaan

Wat ga je doen tijdens het online trainingsprogramma?

Tijdens de training 'Mind @ Your Career' doorloop je een online stappenplan om mentaal sterker te worden. Met behulp van leuke interactieve video's leer je flexibeler omgaan met stress en andere uitdagingen in je leven.
Maar we gaan vooral veel aan de slag! Met praktische mindfulness oefeningen en een digitaal werkboek helpen we je met:

Inzicht en concrete acties: leer ontdekken wat je echt wilt in je leven en neem concrete stappen om daar te komen
Zelfvertrouwen: focus op wat je wilt bereiken en laat je niet langer tegenhouden door twijfels
- Keuzes maken: geef aandacht aan díe dingen die voor jou belangrijk zijn en die bijdragen aan een leuker leven
Beter omgaan met stress en tegenslagen: leer anders om te gaan met stress, vervelende situaties en negatieve gedachten. Zodat deze minder impact hebben op hoe je je voelt
Meer ‘in het moment’ te leven: Door middel van toegankelijke, simpele mindfulness technieken leer jij je beter te focussen.

Beoordeling-review-testimonial-support-online-training-werk-loopbaan
Ik had helaas geen tijd om naar de training te komen. Dit programma kan ik volgen wanneer ik wil. En dankzij de goede support voelt het heel persoonlijk.
— Rik van Wijk

Wat krijg je?

Tijdens de training wordt je interactief begeleid door de trainers van de Training Farm: Mariska Fissette (psycholoog) en Jop Haverkamp (ontwikkelingsgericht trainer).

Je ontvangt toegang tot 6 modules waarbij we als richtlijn hanteren dat je per module ongeveer 2 uur bezig bent. Natuurlijk kan het sneller of langzamer; dat is aan jou.

Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot de online community van de Training Farm. Hier kun je tips en ervaringen delen met je medecursisten.

Ook ontvang je:

 • Mp3 Mindfullness oefeningen
 • Stappenplan voor meer psychologische flexibiliteit
 • Bronnen en aanbevelingen
 • Toegang tot de online Training Farm Community voor extra tips, tools en ervaringen
 • De mogelijkheid om het programma als 'opfrisser' zo vaak als je wilt gratis te herhalen

De eerste stap naar de baan van je dromen

De online training kun je beschouwen als een reis; sommige onderdelen zullen je bekend voorkomen en andere informatie en technieken zullen wellicht onbekend of vreemd zijn. We dagen jou uit om alles te doorlopen en aan het einde van de reis die dingen eruit te halen die voor jou werken. De online training bestaat vooral uit veel praktische oefeningen en tips die jij direct in jouw carrière en leven kunt uitproberen. Net zoals gitaar spelen, leer je voornamelijk door te doen! 

Enjoy your journey... Your adventure starts with your computer, smartphone or tablet;-)
— Jop Haverkamp - Training Farm
 
Mind @ Your Career
134.00
Quantity:
Aanmelden
 
niet-goed-geld-terug-garantie-Training-Farm

MEER INFORMATIE
Onze aanpak is gebaseerd op een effectieve, bewezen methode. Acceptance and Commitment Therapy. Lees meer over ACT in onze blogs.

Veelgestelde vragen

Voor meer algemene vragen raadpleeg onze FAQ.

Praktische informatie

 • LET OP: Het programma wordt momenteel verbeterd en gaat vanaf 15 november van start.
 • Altijd beschikbaar 24/7
 • Gratis online support
 • 6 Modules van ± 2 uur
 • Toegang tot de Training Farm online community
 • Mindfulness oefeningen
 • Interactieve video's
 • Gratis stappenplan
 • Geen extra software nodig

Screenshots Training