101 tips om gelukkig te zijn in 1 liedje. Geloof jij het?

Iedereen wil graag gelukkig zijn! Maar hoe doe je dat? Dit liedje geeft 101 tips in slechts 3 minuten en 52 seconden. Maar hoe effectief zijn ze eigenlijk écht?

Zeg nou zelf. De tips zijn een feest der herkenning. De vraag is alleen, werken ze ook? Zijn ze echt effectief om gelukkiger te worden? Je herkent vast wel een aantal tips uit het liedje die je zelf ook hebt toegepast. Want iedereen wil zich graag beter voelen. En misschien voelde je jezelf ook wel tijdelijk even beter of gelukkiger. Maar de vraag is, voel jij je ook op lange termijn veel gelukkiger na het opvolgen van 'gelukstips' die ook in het liedje voorkomen?

Ik gok, nee.....

Waarom? We proberen zoals dit liedje mooi beschrijft krampachtig ons gevoel te controleren en te beïnvloeden met de hoop op blijvend geluk. Onderzoek wijst uit dat dit vaak averechts werkt.

Daarom houden we ons bij de Training Farm ook niet bezig om jouw gelukkiger te maken. Wel stellen we jou in staat om meer te gaan doen wat je écht belangrijk vindt en obstakels zoals negatieve gedachten, sombere gevoelens, stress, niet weten wat je wil... overwint.

Hierdoor wordt je niet direct gelukkiger, maar je leven wordt wel rijker, zinvoller en waardevoller. Benieuwd? Probeer dan de gratis videocursus 'Geef jezelf een Boost'

Deel hieronder de goedbedoelde, maar nutteloze tips die jij wel eens hebt gekregen om je beter te doen voelen.